ARA

Hayatýnýzý Kolaylaþtýracak Mutfak Tüyolarý

Hayatýnýzý Kolaylaþtýracak Mutfak Tüyolarý Kolayca leziz davetler hazýrlamanýn püf noktalarý...



1-     Misafire hazýrlanýrken yapacaklarýnýz için kolay cevaplar üretin.
Misafirlerinizin saat kaçta gelecekleri, davet tipinin ne olacaðý, yaþ aralýklarý gibi sorularýn küçük cevaplarý, davet hazýrlýðýný kolaylaþtýrmanýn en kýsa yoludur. Sonra iþ, misafirin geleceði saate uygun yemeklerin olduðu bir liste yapmak ve çok zor olmayan ama lezzetli tarifleri birleþtirip mükemmel bir davet vermek… En önemlisi hazýrlýk sýrasýnda çok yorulup kendi davetinizde periþan olmanýza da gerek yok. Bunun için önceden yapýlan küçük hazýrlýklar hayatýnýzý kolaylaþtýracaktýr.

2-     Sevdiklerinizi evinize davet etmekten zevk alýn.
Çünkü hayat en doðal ortamýnýzda sevdiklerinizle geçirdiðiniz zamanlarla güzel. Bu bir iþkence deðil bir keyif olmalý.

3-     Mutfaðýnýzda pratik ve kolay yapýlacak yemeklere yer açýn.
Klasik mutfak ne kadar vazgeçilmez olsa da çalýþan, yoðun hayatlar yaþayan insanlar için biraz rutini kýrmak hiç fena olmuyor. Mutfakta elinizdeki lezzetlerle pratik ve çabucak birden fazla çeþit yemek hazýrlayabilirsiniz. Sadece hangi tatlarýn birbirlerini tamamlayacaðýný hayal edin. Görecekseniz, birden 2 çeþit yemek sofralarda yerini alacak.

4-     Þef deðilsiniz ama sýra dýþý tatlar yaratmak için kendinize bir þans verin.
Þaþýrtýcý bir davet vermek istiyorsanýz, mutlaka deðiþik tatlarý yakalamaya çalýþýn. Misafirlere gururla yaptýðýnýz yemeklerin tarifini vermek gibisi yoktur.

5-     Mutlaka saðlýklý ve hafif yemeklere yer verin.
Davetinize hýzlýca hazýrlanýrken menünüzde saðlýklý ve hafif alternatifler koymayý unutmayýn. Çocuklar, diyet yapanlar ve özel hastalýklarý olanlar için çok kolay alternatifler sunabilirsiniz.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen