ARA

Mevsimin En Güzel Lezzeti ‘Kuþkonmaz’

 Mevsimin En Güzel Lezzeti ‘Kuþkonmaz’ Misafirlerine sunduðu benzersiz lezzetlerle damaklarda unutulmaz tatlar býrakan Gümüþsuyu Restaurant’ýn sayýsýz faydasýyla mevsimin en gözde lezzetlerinden olan ‘kuþkonmaz’ için hazýrladýðý özel menü, meraklýlarýný bekliyor.


Kuþkonmazýn en taze haliyle raflarda yeni aldýðý Nisan ayý boyunca sunulacak menüde; farklý damak tatlarýna hitap eden ve kuþkonmazýn en güzel haliyle hayat bulduðu 6 farklý lezzet, deneyenlere unutulmaz bir lezzet þöleni vadediyor.

Park Bosphorus Hotel’in zengin menüsüyle dikkat çeken restoraný Gümüþsuyu, mevsime özel hazýrladýðý menüleriyle konuklarýna leziz sürprizler sunmaya devam ediyor. Benzersiz lezzeti ile bahar mevsimin sunduðu en özel ve saðlýklý tatlardan biri olan kuþkonmaz, Nisan ayý boyunca Gümüþsuyu Restaurant’ýn özel ‘kuþkonmaz menüsü’nde, farklý lezzetler keþfetmek isteyenleri bekliyor.

Deneyenlerin damaklarýnda unutulmaz tatlar býrakacak olan ‘kuþkonmaz menüsü’nde;
Avakado carpaccio üzerinde somon lakerda ve kuþkonmaz turþusu ile menüye leziz bir baþlangýç yapýlýyor. Füme yoðurt köpüðüyle sunulan kuþkonmaz çorbasý ile devam eden menüdeki diðer muhteþem lezzetler ise; kuzu uyluðu ve kuþkonmazlý cavatelli makarna, yeþil limonlu kuþkonmaz sorbe, çökelek peyniri ile kýzartýlmýþ kuþkonmaz ve polenta kremasý ile sunulan, tavada piþirilmiþ dana madalyon ve son olarak viþneli macaron, karanfilli kuþkonmaz dondurmasý ve meyveler eþliðinde sunulan portakal kremalý kuþkonmaz tart.

Sadece lezzetiyle deðil saðlýk için sunduðu sayýsýz faydayla da yüzyýllardýr mutfaklarýn vazgeçilmez lezzetlerinden olan kuþkonmazýn en leziz halleriyle sunulduðu, Gümüþsuyu Restaurant’ýn ‘kuþkonmaz menüsü’nün kiþi baþý fiyatý ise 249 TL olarak sunuluyor.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen